dimarts, 17 de març del 2009

La Cargolera



Avui us presento una de les tasques que els nens/es de P3 (Marietes Vermelles i Marietes Patata) porten a terme durant tot el curs. LA CARGOLERA!! Vam començar preparant el que seria la casa dels cargols. Primer vam posar pedres al fons i ho vam tapar amb terra. Després vam escollir una sèrie de peces per a que els cargols poguessin pujar, baixar i remenar al seu gust. Tampoc va faltar un platet on els nens/es li col·locaven les closques d'ou (diuen que és molt bona per a la seva closca..) Un cop ho teniem tot ben muntat ficavem als cargols i els hi donavem enciam, tomaquet, pastanaga ben fineta... Quin tip de menjar!!! I ja teniem tot preparat per gaudir de la seva companyia i cuidar-los.
Els peques s'ho passan d'alló més be observant els seus moviments, vigilant el que menjen o contant-los perquè.. de vegades s'amaguen!!! I vosaltres, que en teniu d'animalons a classe??


1 comentari:

  1. Molt bé !!! si demanes al CEDEC una motic cam i una lupa-vinocular un canó podràs veure i posar unes fotos dels ous de cargols brutals. A veure si et puc ensenyar algun exemple.
    Et publicaré l'adreça ¿ok?

    ResponElimina